La Foto Oficial

dissabte, 20 de març del 2010

Jornada 21 - 2a Volta - Dissabte 20/03/2010

Castellar UE "A" 3 - Cercle Sabadellès 1856 2

Partit disputat a les instal.lacions municipals Pepin Valls de Castellar del Vallès el dissabte 20 de març a dos quarts d'una del migdia.

Crònica de Belen Rafel.

"Fluix partit el que han fet els nois del Prebenjamí A, avui entrenats per
l'Aleix.

El partit ha començat amb clar domini del Castellar, que no ha marcat gràcies a les bones aturades de l’Enric Guarro. Els nois semblaven adormits, o que no haguessin esmorzat.
Tot i no jugar bé, hem aconseguit marcar en una bona jugada individual de "la Bèstia". L'Arnau Orpí ha agafat la pilota en camp propi i ha avançat fins a plantar-se davant del porter contrari, a qui ha superat amb un xut amb la cama dreta. Això ha animat als nostres, que han tingut alguna altra oportunitat abans d’arribar al descans.

La segona part ha començat amb millor joc del Cercle però en una jugada mal defensada el Castellar ha empatat. Això no ha desanimat als nostres, que han tingut els millors moments de tot el partit amb bones jugades dels mitjos i davanters. En una d’aquestes, l'Armand Vallès ha fet una jugada magnífica que ha acabat amb un xut al travesser. El rebot l’ha aprofitat en Joan Gabarró per marcar de cap el 1-2 que ens tornava a donar avantatge al
marcador. Podríem haver sentenciat en bones ocasions d’en Pau Guarro i de l'Armand Vallès però no ha estat així. Ja ho diuen que qui perdona ho acaba pagant i així ha estat. Hem perdut el control del partit i en dues jugades aïllades del Castellar han donat la volta al marcador deixant el 3-2 final.

Destacar el debut d’en Jan Figuerola, del Prebenjamí B, que avui ha jugat amb l'”A”.

Els golejadors de la jornada han estat: Arnau Orpí i Joan Gabarró.